جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

سهم استان تهران در مرحله دوم طرح مسکن ملی مشخص شد

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران گفت: سهم استان تهران در ثبت نام مرحله دوم طرح اقدام ملی مسکن ۷۰ هزار واحد مسکونی است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 14
کد خبر: ۳۸۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا نگهبان از آغاز ثبت نام مرحله دوم طرح اقدام ملی مسکن استان تهران خبر داد و اظهار داشت: از ساعاتی قبل مرحله دوم ثبت نام طرح اقدام ملی مسکن در استان تهران آغاز شده است و این ثبت نام تا ساعت ۲۴ یکشنبه ۲۵ اسفند ادامه خواهد داشت.

 

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از ثبت نام متقاضیان مسکن ملی استان تهران برای شهرهای پرند، هشتگرد و ایوانکی علاوه بر شهرهای پاکدشت، دماوند، آب سرد، اسلامشهر، رباط کریم خبر داد و گفت: شهر پردیس از ثبت نام مرحله دوم طرح اقدام ملی مسکن استان حذف شده است.

 

نگهبان با بیان اینکه علاوه بر شهرهای پاکدشت، دماوند، آب سرد، اسلامشهر، رباط کریم، شهرهای جدید پرند، هشتگرد و ایوانکی نیز در لیست ثبت نام استان تهران قرار گرفته اند اما شهر پردیس حذف شده است، گفت: متقاضیان می‌توانند علاوه بر مراجعه به سایت مسکن ملی به نشانی tem.mrud.ir و یا با ارسال پیامک به سرشماره پیامکی ۳۰۰۰۷۳۶۴۰ نسب به ثبت نام خود اقدام کنند.

 

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران در خصوص اعتراض متقاضیانی که برای آنها عدم احراز شرایط درج شده بود افزود: این افراد در صورتی که حائز شرایط تشخیص داده شده باشند نیازی به ثبت‌نام مجدد در این مرحله ندارند.

 

وی گفت: سهم استان تهران در ثبت نام مرحله دوم طرح اقدام ملی مسکن ۷۰ هزار واحد مسکونی است و در همین راستا با توجه به شیوع ویروس کرونا مردم برای ثبت نام در دومین مرحله طرح اقدام ملی مسکن نیازی به خروج از خانه ندارند و ثبت نام خود را باید به صورت اینترنتی از طریق تلفن همراه یا رایانه انجام دهند و نگرانی از بابت اتمام سقف و زمان برای متقاضیان در این دوره از ثبت وجود ندارد چرا که زمان ثبت نام به مدت یک روز ادامه خواهد داشت.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار